Firma Guiden

Firma Guiden

Blå skjorte | Find en blå skjorte til enhver anledning

Mangler du en blå skjorte?

Hos Bruun og Stengade finder du tøj til enhver anledning, hvad end der er tale om den helt store fest med black tie, eller til hverdagsbrug. Om det er en blå skjorte, hvid skjorte, stilrene chinos eller en lækker striktrøje, så er det hele at finde i webshoppen eller i én eller flere af de mange Concept Stores.

Uvalget er stort, valget er dit. Uanset hvad, så har Bruun og Stengade altid fingeren på pulsen, når det kommer til moderne herretøj, og derfor er man også sikret et stiligt look.

Den klassiske blå skjorte

Når det kommer til den blå skjorte, der engang blev betragtet som værende mindre værdi i forhold til de hvide skjorter, når man taler om arbejdsbeklædning, så har de fået en suveræn fremgang i status. Det handler nemlig ikke længere om, hvem man er, når man bærer den, men rette, om den sidder godt.

Da det ikke længere handler om white collar og blue collar forhold, så har den blå skjorte bestemt fundet sin plads i herregarderoben, hvori den findes hos langt de fleste mænd nu til dags.

Den blå skjorte er et klassisk, must-have item, der finde i alle garderober og som kan parres med forskellige andre beklædningsdele.

Looket med en blå skjorte

Det er svært ikke at spotte den klassiske blå skjorte nu om dage, da den er at finde alle steder. Derfor er det også vigtigt at vide, hvordan man bedst muligt kan stile den, så den får bæreren til at fremstå knivskarpt.

Kombinerer man en lys blå skjorte med med beige chinos eller bukser, så fremhæves den blå nuance i skjorten, og på den måde fremstår looket mere forfinet og elegant. Denne kombination er især god og også meget populært i sommerhalvåret, hvor lyse farver pryder bybilledet.

En blå skjorte behøver naturligvis ikke at være den lyseblå én, som ellers er ganske populær. Man kan også vælge andre nuancer af den blå skjorte, eksempelvis i navy blå, der også nemt kan parres med lyse bukser, eller sorte chinos, hvis man gerne vil holde outfittet i et mere dæmpet udtryk.

Den blå skjorte er kommet for at blive

Der er ingen tvivl om, at den blå skjorte er en klassiker, der er kommet for at blive. Derfor er det bare om at få fat i én, hvis man ikke allerede har et par stykker hængende i klædeskabet.

Man kan aldrig gå galt med en blå skjorte, hvad end det er et formelt arrangement, man skal til, en fødselsdag, en middag eller til hverdagsbrug på arbejdet.

Hvordan du bedst sammensætter dit look med en blå skjorte er naturligvis op til dig, men én ting er sikker: du vil se suverænt godt ud i en blå skjorte fra Bruun og Stengade.