Firma aktiviteter

Savner du inspiration til aktiviteter for dit firma?

Du har lige fået tildelt tjansen som arrangør til næste firmaevent, og du skal i den forbindelse finde både sjove, inkluderende og udfordrende teambuilding øvelser, som de fleste kan være med til. I skal rystes sammen og have god mulighed for at skabe gode minder.

Der er uendeligt mange muligheder for firmaaktiviteter, så det næsten kan blive svært at udvælge den helt rette. Firma Guiden hjælper dig her med et overblik og en guide over interessante og sjove firma aktiviteter, så du kan blive inspireret til planlægningen.

De aktive firma aktiviteter

Har du en stor håndfuld af kolleger og medarbejder, som elsker at få pulsen til at stige og få godt gang i dopaminen i kroppen, så er det de aktive firma aktiviteter, du skal se mod. Hvis du kender dine kolleger ret, skal de nemlig ikke sidde ned for længe uden at miste koncentrationen.

Action Center på Amager

Langs Amager Strandvej ligger dette Action Center, som byder på et væld af aktiviteter for den aktive gruppe. Du kan blandt andet begive dig ud i go-kart og få vind i håret eller paintball, hvor du i hold kan udfordre hinanden strategisk og på jeres sigtekorn. Med deres 900 m2 store paintball bane er du sikret plads til frit løb og gemmesteder.

Pulsevent

Elsker du også udendørs firma aktiviteter til en god sommerfest, så kan Pulsevent tilbyde en masse udendørs aktiviteter i alt fra teambuildingøvelser med høj puls til alternative boldspil såsom vatpindebold, som er umulig ikke at få et smil på læben af. De kan skræddersy præcis den dag med firmaaktiviteter, som du ønsker, har behov for og drømmer om.

De rolige og forbydende firma aktiviteter

Mener du, at det er mere passende at have et afdæmpet program for dine firma aktiviteter, hvor I ikke udfordres på fysikken men udfordres på andre parametre, så tænk i afdæmpede aktiviteter. De gode ved denne slags aktiviteter er at de fleste kan være med uanset fysisk niveau.

The Fiddlery

Et perfekt sted at have mulighed for at fordybe sig er hos The Fiddlery, som er et kreativt værksted, hvor du kan bevæge dig rundt mellem 4 forskellige værksteder. Hvis du derfor søger firma aktiviteter, som kan udfordre dine medarbejdere eller kolleger kreativt fremfor fysisk.

Med deres 4 værksteder kan du fordybe dig i både keramik, billedkunst, smykker og lære at jonglere strikkepinde. Der er god plads på deres 1100 km2 til at boltre sig kreativt i jeres eget tempo.

firma aktiviteter i København

Kanalrundfart i Københavns kanaler

Vil du gerne rundt i byen og opleve København med dine firma aktiviteter, men er begrænset i ikke at kunne fragte større grupper af mennesker rundt i byen, så er en kanalrundfart det perfekte match. Du får mulighed for at opleve København fra de dejlige kanaler, og du kan medbringe mad eller lidt læske til turen, som I kan samles om.

Du kan på deres hjemmeside bestille og købe billetter allerede i dag.

Udforsk din firmaguide

Der er et hav af muligheder, og det kan ofte være svært at finde hoved og hale i alle tilbud, men her kommer den perfekte og veludførste guide ind i billedet. Skab overblik, få hjælp til inspiration og muligheder alt efter dine behov og ønsker.

Ved du hvad social kapital er? Læs mere om det her. Søger du en Therapy Copenhagen, så læs mere her?

firma aktiviteter i København