Firma Guiden

Firma Guiden

Teambuilding øvelser - lad os hjælpe dig til dit arrangement

Københavns bedste teambuilding øvelser

Trænger din arbejdsplads, din familie eller din vennegruppe til at komme ud og prøve noget nyt og blive rystet sammen? Så er teambuilding en genial måde at styrke jeres sammenhold. Med forskellige sjove øvelser har man både mulighed for at blive udfordret, at blive presset og samtidig forbedre sin evne til at samarbejde. Det er både sjovt og lærerigt. 

Virksomheden Pulsevent tilbyder sjove teambuilding øvelser, hvor du får mulighed for at få afprøvet dine kommunikationsevner og samarbejdskompetencer – det kan du læse mere om her: https://pulsevent.dk/teambuilding/. De tilbyder blandt andet sjove øvelser såsom Pulsrace, Hestevæddeløb og Fembold.

Alternative øvelser med bolde

Vil I gerne prøve noget nyt end bare de klassiske boldspil såsom fodbold, håndbold, rundbold eller høvdingebold? Så er en dag med teambuilding perfekt til at få prøvet en masse nye sjove øvelser af. 

Du kan blandt andet prøve det sjove og udfordrende boldspil kaldet Pulsbold. Her handler det om, ligesom mange andre boldspil, at spille bolden rundt og score mål. Det store tvist ved denne teambuilding øvelse og pulsbold er, at man skal skyde til bolden med store vatpinde. Det giver altid et smil på læben for de deltagende, og de er sikret en sjov dag.

En anden teambuilding øvelse kan være at spille et klassisk spil fodbold, men med plastikkopper på øjnene. På den måde får man et ekstra form for handicap, der både gør spillet mere udfordrende, men også garanterer nogle gode grin.

firma event

Teambuilding efter dit behov

Hver arbejdsplads, familie eller vennegruppe er helt sin egen. Derfor er det også særligt vigtigt for Pulsevent, at de teambuilding øvelser de tilbyder, skal foregå efter den enkelte gruppes ønske.

Har I for eksempel de præcise aktiviteter, I gerne vil lave, oppe i hovedet, kan I foreslå dem, og derefter vil Pulsevent så vidt muligt forsøge at imødekomme de ønsker. Pulsevent kan nemlig skræddersy din dag, om det er udendørs, indendørs, højt aktivitetsniveau eller de mere rolige øvelser. Det kan eksempelvis være, hvis I kender til et sjovt boldspil eller en kreativ kommunikationsøvelse. 

I kan ønske, hvor fysisk hårdt jeres teambuilding øvelse og aktiviteter skal være. Er I interesserede i nogle øvelser i en høj sværhedsgrad, kan Pulsevent hjælpe med at udvælge de helt rette teambuilding øvelser, som passer bedst til det niveau.

Er I mere til stille og rolige teambuilding øvelser, der både omfavner unge og gamle, kan Pulsevent også hjælpe med dette.

Sår du og mangler et flyttefirma glostrup, så se mere her. 

Læs også om fitness her. 

Læs også om kontor til leje, eller butikslokaler København her. 

teambuilding øvelser

Øvelser i mørket

Sjove og lidt alternative og anderledes teambuilding øvelser, er en test af samarbejdet i mørke. Hvis I har adgang til mere lukkede rum, hvor lyset kan dæmpes eller slukkes helt, åbnes der op for muligheder med teambuilding i mørke. 

Pulsevent har erfaringer med Night Games, som er en unik oplevelse for dine medarbejdere, hvor de med selvlysende bolde kan spille boldspil som basket, volley, fodbold og mange flere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan også afprøve en teambuilding øvelse af rolig karakter i mørket, hvor du fokusere på kommunikationen på dit team, og hvordan de løser en opgave uden at kunne se hinanden.

Er du på udkig efter folie til bil, så se mere her. 
Bliv klogere på fitness her. 

Vil du hører mere om space management, så læs mere her. 

 
Er du på udkig efter en klinik, hvor du kan få lavet filler, så se mere her. 
Vil du gerne på en grupperejse med andre unge, så se mere på https://alekos.dk/grupperejser-for-unge/
Er du på udkig efter alternativer til dit firmaarrangement, så læs mere her. 
Find også psykoterapeut her.