Firma Guiden

Firma Guiden

Porsche leasing

Den populære Porsche til leasing

Du er ikke den første, som har forelsket dig i en Porsche og som dagdrømmer om at være indehaver af en bil i den klasse. Porsche har formået at smelte mange hjerter, med sit sporty design og hurtige motor. 

Flere steder på markedet har du mulighed for både at lease en brugt Porsche, men ellers har flere også mulighed for at give dig en leasing på en ny. Men lad os først tage dig igennem hvad en Porsche leasing indebærer, hvordan det fungerer og hvilke muligheder du har.

En leasing betyder i sin enkelthed, at du lejer en bil af en privat virksomhed, ofte bilfirmaer eller leasingselskaber. Leasing betyder på engelsk at leje. Denne aftale løber over en bestemt periode, som efter aftale udløber på sigt. Du vil derfor have brugsretten af bilen i denne periode, hvor de står som ejer af bilen. 

Du er dog ofte ved en leasingaftale underlagt kilometerbegrænsning og kan ikke køre jorden rundt på et leaset bil. Men der er her tale om et meget højt kilometertal, som du ikke skal være bange for. Du betaler ofte en månedlig ydelse for at lease en bil, uanset om det er Porsche, Audi, Skoda eller en helt fjerde model.

Leasing af Porsche i en begrænset periode

En Porsche er ofte, trods deres magelige design, ofte ikke egnet til kolde vintermåneder, hverken i Danmark eller med en tur nordpå i dit norske eller svenske fjelde. Men med en leasing af en Porsche kan du netop løse denne problematik uden at gå på kompromis. 

En sæsonleasing vil i denne forbindelse være relevant for dig, så du både kan nyde din Porsche med leasing om sommeren, men uden at betale for at den står i garagen de resterende kolde måneder på året.

Du kan med en leasing af sæsonbiler, som flere modeller fra Porsche, nøjes med at betale for de måneder bilen køres i, og derfor lade den stå uden plader derhjemme eller hos din forhandler og dermed ikke betale for registrering i de ønskede måneder samt afgifter. 

En leasing af din kommende Porsche kan derfor åbne muligheder for dig, som ønsker forskellige biler alt efter årstid, vind og vejr. Hvilket vi godt forstår.

porsche leasing

Udvælg den helt rette forhandler til leasing af en Porsche

Der er et utal af forhandlere, som foretager leasing af biler i alle størrelser og prisklasser, og det kan derfor være en jungle at finde rundt i. Vi kommer derfor med et par små-tips til, hvordan du udvælger den helt rette forhandler til din næste bil. 

Du skal først og fremmest ved leasing af Porsche udvælge dig forhandlere som leaser luksusbiler af kvalitet, netop for at de har ekspertise indenfor netop dette felt og har en finger på pulsen i forhold til modeller fra den høje prisklasse. 

Derudover kan det både have fordele og ulemper at vælge store forhandlere, da de har et stort sortiment af biler, men ofte har mange igennem og mindre tid til den enkelte kundeoplevelse. Vi anbefaler derfor også at man ser og overveje de små lokale forhandlere men høj ekspertise.