Firma Guiden

Firma Guiden

Firma events

Firmaevent der skaber samarbejde og glæde

Mange firmaer benytter sig af forskellige events eller aktiviteter der har til formål at ryste medarbejderne tættere sammen, så de kan skabe relationer på kryds og tværs og arbejde bedre sammen på langt sigt. Firma events kan omhandle alt fra sport og teambuilding til sjove lege og festlige indslag.

I nedenstående vil der blive gennemgået nogle af de bedste muligheder til dit næste firma event, så du og dine kollegaer kan få inspireret til hvordan i bedst muligt skaber gode, sjove og ikke mindst lærerige aktiviteter for jeres medarbejdere.

Leg og underholdning

Firmaevent behøver ikke at være fysiske hårde, man kan sagtens bonde over forskellige spil, hvor man gennem spil kan lære hinanden bedre at kende og interagere på nye måder. 

Et eksempel en event med dette kan være med quizspil som jeopardy eller trivia, her kan de forskellige medarbejders kompetencer og viden komme til gode.

Tænk ud af boksen og vær kreativ

Her finder du inspiration der kan fremhæve kreativitet og problemløsning. Det er alle firma events hvor man kan bruge hovedet og hænderne på en mere kreativ måde, end man normalvis gør på et kontor. Dette kan for eksempel gøres ved at besøge et kreativt værksted eller workshop. Her kan man alt lige fra portrætmaling til keramik, det er et event som handler om at have det sjovt sammen og arbejde i kreative baner.

Et andet firma event hvor man også skal bruge sin kreativitet og tænke ud af boksen, er at deltage i et escape room. Her bliver medarbejderne låst inde i et rum og skal selv arbejde sammen om at slippe ud. Det handler om at holde hovedet koldt og lytte til hinanden, så man sammen kan arbejde sig ud igen.

Hvis du er på udkig efter en ny firma bil, fx en Porsche, så læs mere her om leasing af en Porsche

teambuilding øvelser

Udfold dine madkunstskaber

Hvis der er noget som bringer folk sammen, så er det mad. Dette event omhandler både at spise og lave maden sammen. Dit firma kan deltage i et madlavningskursus, hvor i sammen lærer at lave lækre retter fra verdens køkkener. 

Hvis i ikke ønsker at lave maden selv, kan i altid tage ud og spise et lækkert sted hvor i sammen kan nyde et godt måltid, og samtidig lære hinanden bedre at kende. Dette kunne for eksempel være en god start inden en firmafest, så i kan løsne op og skabe gode minder sammen. 

 

Brug kroppen med fysisk aktivitet

Disse idéer til firma events handler om at få dine medarbejdere væk fra computeren og kontorsstolen og være aktiv. En måde hvorpå dette kan lade sig gøre, er ved at bevæge sig udenfor og lave aktiviteter som handler om både at være fysisk aktiv og lave teambuilding øvelser. Dette kan gøres ved orienteringsløb hvor man samarbejder om at nå et mål, og hvor alle har en rolle.

Hvis du ønsker at gøre firma eventet endnu mere aktivt kan du arrangere et forhindringsløb, dette event vil helt klart give dine medarbejdere sved på panden, i det det går ud på at løbe hurtigt og hjælpe hinanden igennem alle forhindringer. Det er vigtigt at man har styr på ens styrker og svagheder, så man bedst muligt kan hjælpe hinanden igennem et event.

Læs mere om disse emner:

Læs mere om hvor du finder den bedste blå skjorte til arbejdet her.

Start din egen virksomhed – Start rejsen mod noget stort nu.

Frokostordning – Er du træt af din tørre madpakke? Så læs mere her.

Catering buffet – til dig der skal have bestilt catering.

Vil du hører mere om space management, så læs mere her. 

Produkt video, hvis du går og overvejer video til din virksomhedsprodukter.

Læs om calisthenics nær dig her: https://noordoutdoorfitness.com/calisthenics-near-me/

firma event

Udforsk din firmaguide

Der er et hav af muligheder, og det kan ofte være svært at finde hoved og hale i alle tilbud, men her kommer den perfekte og veludførste guide ind i billedet. Skab overblik, få hjælp til inspiration og muligheder alt efter dine behov og ønsker.

Nogle gange kan det gå vildt for sig til firma events, og det kan nogle gange havne i nyhederne som DR, TV2, BT eller andre nyhedsmedier. Følg med på et af nyhedsmedier her.

Er du interesseret i at læse om produkt video? Så kan du læse mere her eller på vores blog, hvis der er andre ting som interesserer dig.

firma event i København