Firma Guiden

Firma Guiden

Firmagaver

Det store overblik, som hjælper dig som firma

I en virksomhed er der ofte en masse at tage sig til og mindre overskud til de små ting og beslutninger. Står du eksempelvis og skal planlægge den kommende sommerfest, men mangler både inspiration og overskud til at undersøge markedet for aktiviteter.

Det kan også være at problemet er ude igen i år, når du skal udvælge julegaver til dine ansatte. Det er altid omstændigt at tilfredsstille alle behov og ønsker, men Firma Guiden kommer dig til undsætning med en guide over præcis disse ting, så du kan bruge tid på det, du er god til.

Send det rigtige signal

Når du forære firmagaver til dine medarbejdere sender man som virksomheder et vigtigt signal. Både i forhold til den egentlige gestus det er at forære en firmagave, men også set i lyset af den symbolik, der ligger i gaven. Hvem er vi, hvad kan vi – og ikke mindst, hvad står vi for? Det er spørgsmål som disse, der kan være relevante at tage op, når du skal finde de rette firmagaver til dine medarbejdere. 

firmagaver
firmagaver

Gaver der kan nydes

Der findes et stort udvalg af virksomheder, der udelukkende beskæftiger sig med at lave og sælge gaveløsninger til virksomheder. Udvalget er ikke kun stort, det er sortimentet af gaver også. 
En af de firmagaver, man sjælendt går helt galt i byen med, er de gaver, der kan nydes. Det kan være alt lige fra den delikate æske chokolade med de håndlavede herligheder til teambuilding øvelser. 

Gaver der kan bruges

Flotte håndklæder til badeværelset, dejligt sengetøj til de bløde gemakker eller bolig-nips til hjemmet. Der er mange muligheder, hvis du overvejer at forære firmagaver, der kan bruges. Det er dog også en kategori, der i den grad kan skille vandene. For hvordan vælger man noget, som passer ind i både stil og behov hos alle dine medarbejdere? 

Her kan det eksempelvis være en mulighed at oprette et gaveunivers, hvor du bygger dit eget univers af gaver. Det er en yderst effektiv og smart software, der gør det muligt for dine medarbejdere, på baggrund af et udvalgt sortiment, at vælge deres egne gaver. På den måde er der større chance for, at du rammer netop deres stil. 

Gaver der kan opleves

De bedste gaver er dem, der skal opleves – og dem, du aldrig glemmer. Det er der i hvert fald nogle der mener. Og det er også en yderst oplagt mulighed at forære en oplevelse til dine medarbejdere. Men også her er der mange muligheder – og måske alle ikke er til at prøve svæveflyvning eller har lyst til at brillere til et madlavningskursus.

Skal dine firmagaver være en oplevelse kan du derfor med fordel forære et åbent gavekort, hvor din medarbejder selv kan bestemme om han eller hun vil kaste sig ud i et prøvedyk eller foretrækker at nyde en god middag med sine nærmeste.

Det er tanken der tæller

Et gammelt ordsprog siger, at der er tanken der tæller. Og netop dette ordsprog gælder også, når det kommer til firmagaver. For det er tanken der tæller, og når du forærer dine medarbejdere firmagaver viser du på fineste vis, at du sætter pris på det arbejde de laver. 

Skal julen være det tidspunkt, hvor du forærer dine medarbejdere noget særligt? Så husk, at du allerede nu kan og bør begynde at undersøge, hvad der skal ligge under juletræet til december. 

Hos Jyllands Posten, Politiken m.m., får du gavekurve som julegaver, med alt muligt godt i.

Har du brug for space management i din virksomhed, og mangler data og information på dine lokaler, skal du tjekke iot-fabrikkens sensorer.

Du kan læse mere her omkring hvordan du opdeler dine rum. Eller læs mere fra Eskildsmøbelpolstring om, hvordan du bedst ompolstrer dine møbler.

Mangler du bordkort til en firmajulefrokost eller leder du efter kunst, alt dette kan du finde hos Craftdesign

Udforsk din firmaguide

Der er et hav af muligheder, og det kan ofte være svært at finde hoved og hale i alle tilbud, men her kommer den perfekte og veludførte guide ind i billedet. Skab overblik, få hjælp til inspiration og muligheder alt efter dine behov og ønsker.

firma event i København