Firma Guiden

Firma Guiden

Catering buffet

Mangler i en catering buffet til næste arrangement?

Der findes en del forskellige udbydere som tilbyder catering buffet til fester, arrangementer, arbejdspladsen og alt muligt andet. Hvad end du mangler catering til, kan det være en fordel at have det som buffet. Det er let for gæsterne, at overskue i forhold til madpræferencer, allergi og tolerance.

Ved at bruge denne slags catering kan man undgå, at der skal tages forbehold fra kokkenes side i madlavning samt når der anrettes. Hvis man har medarbejdere eller gæster, hvor alle ikke har samme kost type. Giver det rigtig god mening fordi man dermed sikre at undgå eventuel koks i bestillingen.

En guide til catering buffet

Hos firmaguiden har vi udvalgt nogle specifikke catering firmaer, som vi varmt anbefaler. Hvad end om det er til arrangement der er arbejdsrelateret, eller om der er en privat anledning som mangler en madservice.

eBuffet – eBuffet Er god fordi de har samlet alle muligheder inden for forskellige kategorier, så alt efter hvilken anledning der er tale om, kan du nemt og hurtigt på denne side, finde lige netop den buffet der passer til. Der er alt fra brunch, tapas til børne buffet m.m. Hvis i overvejer at bestille catering herfra, er der en klar opfordring fra os.

Salt & Peber Foregår arrangementet i Nordsjællands området eller på Fyn er det muligt at leveret brandlækker festmad herfra. Her kan man nemt og hurtigt på deres hjemmeside sammensætte sin egen buffet, så alle ens gæster kan få et mættende og velsmagende måltid.

Frimann’s Gourmet Skal det være rigtig lækkert, mestrer denne virksomhed at lave lækre buffet muligheder. Menuerne er lavet på forhånd, så det eneste du skal sørge for, er at underholde gæsterne.

Hansens catering Leder du efter nogle som også laver en god vegansk buffet? Dette catering firma har en overdådig vegansk buffet, så alle dine gæster bliver mætte på plantebaseret vis. Psst. skal i også have kød til det? Er der også mulighed for det.

Føtex ud af huset Er budgettet ikke så stort i år, kan i prøve Føtex lækre catering buffet, hvor der er god mulighed for vanvittigt lækre menuer. Her har du mulighed for at sammensætte dine egne favoritter, dog er deres tjeneste ikke så vegetar og plantebaseret venlig.

Lidt om os

Vi håber at denne guide gav dig inspiration til næste arrangement, uanset om det er til firmafesten eller næste indslag til familiesammenkomsten. Hos firma guiden finder du artikler som skal inspirere dig og finde alternative løsninger til de problemer du netop står med. 

Udforsk din firmaguide

Der er et hav af muligheder, og det kan ofte være svært at finde hoved og hale i alle tilbud, men her kommer den perfekte og veludførste guide ind i billedet. Skab overblik, få hjælp til inspiration og muligheder alt efter dine behov og ønsker.

Nogle gange kan det gå vildt for sig til firma events, og det kan nogle gange havne i nyhederne som DR, TV2, BT eller andre nyhedsmedier. Følg med på et af nyhedsmedier her.

Vil du hører mere om space management, så læs mere her. 

Hør mere om et vægttab medicinsk her.

firma event i København