Firma Guiden

Firma Guiden

Frokostordning til små virksomheder

Vores guide til frokostordning til små virksomheder

Det er altid et plus at have frokostordning i virksomheden, på den måde er man sikret at medarbejderne får mad, energi samt et afbræk i form af en frokostpause. Udover det, er der rig mulighed for, at medarbejderne kan danne en relation til hinanden således at arbejdet er mere motiverende.

Vejen til glade og motiverede medarbejdere er mætte maver og god dynamik i frokostpauserne. Det er ihvertfald den filosofi vi selv har her hos firmaguiden. Der er mange muligheder for frokostordning til små virksomheder, som ikke behøver at koste spidsen på en jetjager. 

Først skal man danne sig et overblik over om der er behov for en form for cateringløsning eller om der indbyrdes på arbejdspladsen er mulighed for, at medarbejderne i fællesskab har en frokostordning. 

Inspiration til god frokostordning til små virksomheder

Når det gælder små virksomheder og frokostordning, er det essentielt, at der ikke er behov for den største omgang mad. Så alt efter hvilket budget og krav jeres virksomhed har, har vi herunder lavet en liste med nogle af dem, vi kan anbefale.

For virksomheder der er placeret i København er der utallige frokostordning muligheder. Der er en del catering løsninger, som leverer god, sund og lækker mad ud til forskellige små firmaer rundt omkring. Det er altid vigtigt at vide hvilke madpræferencer der måtte være hos medarbejderne, og om der er nogle som har allergier eller noget som de ikke kan tåle.

  • Food to go – Har en god ordning hvor frokostordningen tipasses virksomhedens krav, de har priser der er meget overkommelige og laver delikate retter til dine medarbejdere.

  • Madværk – Hos madværk er der fuld fokus på økologi og gode råvarer. Her er prisen en tand højere, men der er rig mulighed for variation i frokosten til dem der eksempelvis ikke spiser kød.

  • Le menu – Her er der mulighed for at finde frokostordning til alle typer virksomheder, chance for at finde noget til jeres prisklasse og lige præcis de behov i har.
frokostordning

Frokostordning indbyrdes i små virksomheder

Har medarbejderne tid til selv at stå for madlavningen og har i et køkken tilgængeligt, kan det være en billigere løsning at bestille en masse dagligvare fra et online supermarked. Her skal der dog være styr på koordinering af bestilling af varer samtidig med, at der er nogen der skal stå for madlavning og opvasken hertil. 

Mange små virksomheder bestiller dagligvare og så leveres det til arbejdspladsen. Fordelen ved dette er at medarbejderne kan have medbestemmelse over, hvad der skal stå på menuen, såfremt der er tid til, at nogen står for madlavning. Det er dog en billigere løsning som mange steder er implementeret i rutinen på jobbet.  

Udforsk din firmaguide

Der er et hav af muligheder, og det kan ofte være svært at finde hoved og hale i alle tilbud, men her kommer den perfekte og veludførste guide ind i billedet. Skab overblik, få hjælp til inspiration og muligheder alt efter dine behov og ønsker.

Nogle gange kan det gå vildt for sig til firma events, og det kan nogle gange havne i nyhederne som DR, TV2, BT eller andre nyhedsmedier. Følg med på et af nyhedsmedier her.

Se også teambuilding øvelser, therapy Copenhagen og firmaaktiviteter her. 

firma event i København