Firma Guiden

Firma Guiden

Start egen virksomhed

Går du med tanken om at starte egen virksomhed?

Hvis du går og leger med tanken om at starte egen virksomhed, kan det ofte være en process, som indebærer mange tanker, som kan fylde i hverdagen. Hos firmaguiden er vi eksperter i alt der handler om spørgsmål vedrørende det, at drive et firma. Vores drivkraft er at vejlede og inspirere firmaer i alle brancher og den undren der måtte være.

Om du allerede har egen etableret virksomhed eller drømmer om at opstarte et, kan du på denne side finde inspiration, alternative løsninger og danne dig et nemt og hurtigt overblik over, de spørgsmål og udfordringer der ofte kommer i forbindelse med et firma.

Læser du videre, vil du finde en kort opridset guide til hvilke opgaver og problemstillinger der måtte være ved at drive en virksomhed eller starte op som selvstændig.

Læs mere om AXM her.

Kort guide til start af egen virksomhed

Går du med en ide, som er for god til ikke at blive eksekveret? Det kan synes som en stor beslutning, at give sig hen til drømmen om, at starte sin egen virksomhed. Med vores korte guide, får du et hurtigt overblik over de vigtigste elementer som gør en virksomheds start nogenlunde gnidningsfrit.

Når det gælder start af egen virksomhed, er det essentielt at vide, på hvilken måde man vil drive sin virksomhedsform. Er det en personligt ejet? Det kan også være at du går med tanken om kun delvist at eje et selskab? Her kan det være en fordel at have en forretningsplan, som man kan vise til en revisor eller advokat.

Et andet praktisk anliggende, er de administrative opgaver der vil være. Hvem tager sig af regnskab, fakturaer m.m? Særligt her kan det give mening at have en udefra, som kan tage sig af det, da det er et vigtigt element. Herunder kommer alle de skattemæssige konsekvenser ifølge af start af egen virksomhed.

Har du gjort dig tanker om hvad din virksomhed skal hedde? I dag er det vigtigt at have styr på sin branding og herunder kommer navnet til sin forretning. Har du mulighed for at sikre dig rettigheder til navnet? Du kan altid søge på CVR.dk hvorledes der er andre firmaer som eventuelt bruger navnet.

Der er en del praktiske anliggende, når det gælder start af egen virksomhed. Her er det lavpraktiske ting som eksempelvis forsikring, registrering samt at registrere virksomheden hos SKAT. Derudover hvorvidt ens virksomhed er et selskab, hvis det skal drives i selskabsform skal selskabet først stiftes. Her skal der nemlig udarbejdes stiftelsesdokument, vedtægter, stiftende generalforsamling mm.

 

Virksomhed – Hvis du driver din virksomhed ved denne type, hæfter ejeren personligt for virksomheden. I/S.

Selskab – Hvis du driver det ved denne form, er det begrænset hæftelse. IVS, ApS, A/S.

Det kan lyde overrumplende når man læser alt det praktiske der skal være styr på, når det handler om start af egen virksomhed. Vi opfordrer derfor til, at man har kontakt til en rådgiver, revisor eller en advokat som kan hjælpe en med at have styr på vigtige regler. Du kan altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller udfordringer som du mangler sparring til.

En af de gode ting at have styr på er sin marketing – fx Google annoncering, SEO eller Facebook annoncering. Vores samarbejdspartner har lavet en række guides om du kan læse mere om på deres side.

Leder du efter en grundig rengøring, finder du specialister i ejendomsrengøring her.

Går du og drømmer om at blive pilot? Så læs mere på https://aerodynamics.dk/

Se også https://billigste-elselskab.nu/ hvis du er på udkig efter et billigt elselskab 

Har du brug for space management i din virksomhed, og mangler data og information på dine lokaler, skal du tjekke iot-fabrikkens sensorer.

Udforsk din firmaguide

Der er et hav af muligheder, og det kan ofte være svært at finde hoved og hale i alle tilbud, men her kommer den perfekte og veludførste guide ind i billedet. Skab overblik, få hjælp til inspiration og muligheder alt efter dine behov og ønsker.

Nogle gange kan det gå vildt for sig til firma events, og det kan nogle gange havne i nyhederne som DR, TV2, BT eller andre nyhedsmedier. Følg med på et af nyhedsmedier her.

firma event i København